Goodlord

Goodtimes x Oldenburg x Abgar, 1993, Schimmel, 1,66 m, NRPS

De beeldschone hengst met een sprekend hoofd, veel uitstraling, een patent springer met veel techniek en zeer veel vermogen. Niet zo verwonderlijk, want Goodlord komt uit een super prestatieteam.


Goodlord

Drie moeders op rij hebben Z gesprongen, zijn keur preferent, prestatiemerries. Ook leverde de stam een 3-jarige U.T.V. kampioen en meer dan 30 paarden die Z of hoger hebben gesprongen. Dit zijn bijvoorbeeld: Attent ZB(Joost) onder Piet Raymakers, Gideon(Joost) onder Peter Geerink, Golinda (Nimmerdor) onder Eric van Vleuten, Pour le Merite (Nur-Zeus) onder Jur Vrielink, Jacaranda (Ramiro) onder Carla Schipper, alsmede een volle broer die zeer succesvol in Duitsland springt.
De moeder van Goodlord, Elinda (Oldenburg) is een dochter van Tilinda (Abgar). Tilinda is ook de moeder vande sportpaarden Attent ZB, Gideon, Jacaranda en van Colinda, de overgrootmoeder van Silverstar.
Goodlord sloot het verrichtingsonderzoek af met alles goed en zeer goed. Goodlord is Z springen onder Robert Vos en Z1-dressuur onder Thessa Bresser. Goodlord werd in 2002 tijdens de NRPS-kampioenschappen in Ermelo en op de Overijsselse kampioenschappen in Haaksbergen reservekampioen in de M2-dressuur.
In 1999 behaalde nakomelingen op de veulenkeuring een 1e en 2e plaats.
In 2002 werd Goodluck (Goodlord x Fruhling) goedgekeurd bij het NRPS, Goodluck is naar het buitenland verkocht als dekhengst.
In 2003 behaalde Noah (Goodlord x Rivaal) een 1e plaats op de provenciale keuring en een 5e plaats op de nationale keuring. Tesscion (Goodlord x Ahorn) behaalde tijdens de merrietest een hoge score van 72.
In 2003 en 2004 verschenen 6 zeer luxe nakomelingen van Goodlord op de hengstenkeuring die een zeer goede indruk achter lieten.

Gefokt uit een super merriestam voor nakomelingen met succes!

Dekgeld € 400,- excl. BTW

Stamboom van Goodlord

Goodtimes Nimmerdor Farn
Ramonaa
Zigeunerin Caletto I
Krokus

 

Elinda

Oldenburg Inschallah X
Gamene III
Tilinda Abgar XX
Ilinda
naar bovenFoto´s van Goodlord
naar boven